Què és el Programa?

Aquest programa de l’FCBQ està pensat per ajudar als Clubs i entitats en l’apropament del 3×3 en diferents formats. Trobades, clínics, assegurances 3×3 per facilitar tota la promoció de la nova disciplina. Aquest projecte podria ser un punt d’inflexió clau dins dels clubs amb innovació i lideratge.

El Programa 3×3 FCBQ va destinat a tots els Clubs de Catalunya amb la idea de crear una base d’equips i jugador/es de 3×3. La possibilitat de començar en diferents formats com una secció dins d’un Club o la creació d’un de nou que donarà moltes oportunitats.

Secció 3×3 de Club. El primer esglaó per tenir equips oficials i federats serà poder tenir equips de qualsevol categoria dins un Club de 5×5. El format reduït de la disciplina fa possible aquesta opció. Jugadors i jugadores sense equip o sense possibilitat d’entrar a l’estructura dels equips 5×5 podran tenir cabuda en la creació de la secció 3×3.

Clubs de 3×3. En els pròxims anys la disciplina del 3×3 anirà agafant protagonisme i la creació de nous clubs exclusius de 3×3 no serà novetat. Ara ja es pot competir dins el Circuit 3×3 FCBQ i en el futur és farà en les competicions de lligues de 3×3. Des de l’FCBQ animem a començar la construcció d’equip/equips de base.

” Des del carrer als Jocs Olímpics. El moment dels Clubs “