Què és?

El 3×3 s’integra com a nova modalitat del món del bàsquet a Catalunya. El Circuit 3×3 FCBQ és un nou projecte, obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat oficialment la temporada 2017-18 per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

Durant la 1a edició, el Circuit 3×3 FCBQ va comptar amb 10 seus i una Gran Final, reunint un total de 895 equips i amb la participació final de 3580 jugadors i jugadores.

El Circuit 3×3 FCBQ, en el seu segon any, ha comptat amb 5 noves seus i un total de 12 proves per tot el territori. Aquesta 2a edició ha superat el miler d’equips arribant a un total de 1.100 equips inscrits i superant els 4.600 participants.

Obert a tothom i a totes les categories, de mini fins a sènior, en el Circuit 3×3 es pot participar en tantes seus com es vulgui, això donarà més opcions a prendre part a la Gran Final. Més informació i puntuacions a l’apartat ‘Normativa’.

El Circuit 3×3 FCBQ ja és una realitat!!!