Manresa nova seu, dissabte 13 d’abril, del Circuit 3×3 FCBQ!
El proper dissabte 13 d’abril, la 2a edició del Circuit 3×3 FCBQ farà parada a Manresa en el marc del Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià.El 3×3 de Manresa s’estrena enguany com a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ i ja ha obert les seves inscripcions.
Aquesta serà la 6a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ en la seva 2a edició i s’emmarca dins el Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià de Manresa i serà possible gràcies a l’organització de l’Ajuntament de Manresa i la Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol, amb la col·laboració dels clubs de bàsquet de la ciutat (CB Manresa 2015, AE La Salle, Fundació JOVIAT i Bàsquet OMS) i amb el suport de l’Obra Social la Caixa.

Les places Sant Domènec i Porxada de Manresa seran l’escenari d’aquest Torneig de Bàsquet 3×3 del Camí Ignasià obert a les categories Infantil, Cadet, Júnior i Sènior (masculí i femení) i serà puntuable tant pel Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) com pel Circuit FIBA 3×3 en categories júnior i sènior, i els guanyadors/es de cada categoria jugaran la gran final del Circuit.

Trobareu més informació del torneig al web 3×3.basquetcatala.cat/manresa2019.

Les inscripcions per aquesta nova prova oficial del Circuit ja està oberta en aquest enllaç:

– INSCRIPCIONS Manresa (dissabte 13 d’abril)

Després de Manresa, el Circuit 3×3 FCBQ tornarà al juny amb la disputa d’un total de quatre proves a Badalona, El Masnou, Igualada i Sabadell.

El Circuit 3×3 FCBQ és un projecte, obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat la darrera temporada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que va arrencar amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

Tota la informació del Circuit 3×3 FCBQ a 3×3.basquetcatala.cat