,

Obertes les inscripcions de Torelló i Sitges

El Circuit 3×3 FCBQ farà parada a Torelló el proper dissabte 21 de juliol i a Sitges el cap de setmana de l’11 i 12 d’agost.

Mataró agafarà el relleu del Circuit 3×3 FCBQ aquest mes de juliol després de les quatre parades anteriors a les ciutats de Badalona, El Masnou, Igualada i Tarragona durant tot el mes de juny.

El Circuit 3×3 FCBQ visitarà dos ciutats catalanes més en la seva recta final. La novena prova es disputarà dissabte 21 de juliol a Torelló en totes les categories i de la mà del CB Torelló; mentre que Sitges serà la desena i darrera seu del circuit el dissabte 11 i diumenge 12 d’agost amb el CB Sitges; tots dos amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les inscripcions per aquestes dues darreres proves oficials del Circuit ja estan obertes en els següents enllaços:

– INSCRIPCIONS Torelló (dissabte 21 de juliol)

– INSCRIPCIONS Sitges (dissabte 11 i diumenge 12 d’agost)

El Circuit 3×3 FCBQ és un nou projecte, obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que arrenca amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. En la seva primera edició, el circuit compta amb un total de 10 seus.

Les categories de les diferents proves d’aquest Circuit 3×3 FCBQ són les de Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, tant en masculí com en femení. Cada categoria compta amb un equip guanyador, que jugarà la final del Circuit del proper 25 d’agost del 2018. En categoria Sènior masculina, l’equip que presenti el millor rànquing global després de la disputa de les 10 proves accedirà al Challenger de Berlín (finals d’agost de 2018), classificatori pel World Tour FIBA. A les categories Júnior i Sènior, el rànquing serà puntuable pel Circuit FIBA 3×3.