Les inscripcions al 3×3 de Caldes de Malavella avancen a molt bon ritme i ja tenim més d’una cinquantena d’equips inscrits per a venir el matí del 7 d’abril al 3×3 més gran de Catalunya en format de matí.

Segueixen també les novetats i millores per a aquesta edició del 3×3.

1. Més pistes que mai.

Una carpa exterior i la instal·lació de dues pistes 3×3 FIBA a la zona del pàrquing del Pavelló ens permetrà comptar amb més pistes que mai destinades a la competició, un total de 14.

2. Àrea lúdica renovada.

Desplacem la zona de l’àrea lúdica al costat del Polivalent, dins les pistes de tenis. Una proposta complementària amb inflables i pistes d’Streetball a l’estil americà us permetrà seguir gaudint d’activitat quan no us toqui jugar partit.

3. Presència d’Open Arms i d’en Jordi Villacampa.

Hem tancat un acord per a donar al 3×3 un caire solidari amb la presència de la ONG Open Arms i de Jordi Villacampa (campió d’Europa amb el Joventut de Badalona, d’Europa i Olímpic). Hi haurà una carpa destinada a aquesta ONG de Badalona on podreu tenir-ne més informació.

4. Samarreta d’edició especial.

Una edició del 3×3 com la que ens ve mereix un record especial… Aquest any apostem per una samarreta totalment diferent i renovada. Si ens seguiu a les Xarxes Socials en tindreu més informació ben aviat!

Si teniu qualsevol dubte o problema, no dubteu a contactar-nos fent servir les nostres xarxes socials.