450 participants de 110 equips han participat, dissabte 25 d’agost, a les Finals del Circuit, amb la presència de les càmeres de La Xarxa.

Les Finals del Circuit del 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) han arribat aquest dissabte 25 d’agost, amb el Pavelló Olímpic de Badalona i el Pavelló dels Països Catalans com a escenaris de joc. El Circuit afronta la darrera parada oficial amb la disputa de les grans finals de cadascuna de les categories, amb un total de 110 equips i més de 450 participants, que seran protagonistes a les 10 pistes habilitades per l’esdeveniment. Les finals del Circuit han determinat els guanyadors de totes les categories, des de minibàsquet fins a sènior.

Les Finals del Circuit 3×3 van comptar amb la presència de Sr. Joan Fa, president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ); així com també del Sr. Daniel Laga, coordinador d’esports de la Diputació de Barcelona; Sra. Teresa Gonzalez, alcaldessa accidental de l’Ajuntament de Badalona; Sr. Jordi Ferrón, coordinador d’esports de l’Ajuntament de Badalona; i del directiu de l’àrea de Promoció de la Federació, Sr. Josep Maria Rofes, juntament amb altres directius de l’FCBQ i vicepresidents, Sr. Enric Prats, Sr. Francesc Xavier Santaló, Sr. Joan Cortina, Sr. Ferran Aril Sra. María Lluís Gol.

Finals Circuit 3x3 FCBQ 2018

Aquesta jornada final del Circuit 3×3 ha estat possible gràcies a l’organització de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb la Diputació de Barcelona, tot comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i la presència de les càmeres de La Xarxa, que a través de les televisions locals i i a laxarxa.com ha emès en directe les finals femenines i masculines de les categories júnior i sènior, des de la pista central de l’Olímpic de Badalona.

L’equip EMPERATRIZ s’ha emportat la final sènior masculina en vèncer el SERCOTEL HOTELS (15-18) i el conjunt PUCELAIKAS s’ha endut el títol femení després d’imposar-se davant del LIDL LOYALTY (12-18). En clau júnior, el bloc SERRUCHO AMOLAO ha guanyat en masculí contra el DAGA (17-19) mentre que LES ALMARSENQUES han tombat LAS CUATRILLIZAS a la final (22-8).

CLASSIFICACIÓ FINAL

Sènior Masculí
1r EMPERATRIZ
2n SERCOTEL HOTELS

Sènior Femení
1r PUCELAIKAS
2n LIDL LOYALTY

Júnior Masculí
1r SERRUCHO AMOLAO
2n DAGA

Júnior Femení
1r LES ALMARSENQUES
2n LAS CUATRILLIZAS

Cadet Masculí
1r KLK PASA
2n SE HA PERDIDO UN NIÑO

Cadet Femení
1r ASESINAS
2n BIG4

Infantil Masculí
1r BIG THREE
2n MATARÓ HEAT

Infantil Femení
1r LIVING LA VIDA LOKA
2n SUSHI CREMAT

Mini Masculí
1r BIG FOUR
2n LAU BASKETBALL

Mini Femení
1r 3×3 ACADEMY TORELLO 5
2n FEMBSQT

Tots els resultats de les finals del Circuit 3×3 FCBQ a:
3×3.basquetcatala.cat/barcelona