Tot un èxit la darrera prova del Circuit 3×3 FCBQ

El passeig de la Ribera i l’Esglesia van ser testimonis, dissabte 11 i diumenge2 12 d’agost, de la darerra prova oficial del Circuit 3×3 amb un gran nivell de competició i diversió.

125 equips van participar en el 3×3 Sitges celebrat el passat dissabte 11 i diumenge 12 d’agost al Passeig de la Ribera envoltats per l’Església de Sitges en un espectacular escenari. El torneig s’estrenava enguany com a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ i ho feia amb un total de 6 pistes que van reunir gairebé 500 participants al llarg dels dos dies. El 3×3 Sitges va comptar amb la presència del Sr. Joan Fa, president de la Federació Catalana de Basquetbol, del Sr. Enric Prats, vicepresident i la Sra. Maria Lluis Gol, vicepresidenta; així com també del Sr. Jordi Torrents, representant de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona.

Sitges / Circuit 3x3 FCBQ 2018

Aquesta desena prova oficial del Circuit va ser possible gràcies a l’organització del CB Sitges i la Federació Catalana de Basquetbol, i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

CLASSIFICACIÓ FINAL
3×3 Sitges

Sènior Masculí
1r FLOPPERTROTTERS
2n QUIÉN TIENE EL POLLO?

Sènior Femení
1r PUCELAIKAS
2n LIDL LOYALTY

Júnior Masculí
1r EL PELIRROJO ES COJO
2n ENDEVOUR

Júnior Femení
1r LES ALMARSENQUES
2n LAS CUATRILLIZAS

Cadet Masculí
1r SE HA PERDIDO UN NIÑO – BDN
2n JUMPING JACKS

Cadet Femení
1r ASESINAS
2n DREAMTEAM

Infantil Masculí
1r BIG THREE
2n TEAM CAVE

Infantil Femení
1r LAS SCALEXTRIC Y SUS COCHES
2n DREAM TEAM

Mini Masculí
1r BIG FOUR
2n DREAM TEAM

Mini Femení
1r HÈLIX JUMP
2n M.A.D GIRLS

El proper dissabte 25 d’agost tindran lloc les finals de totes les categories a Barcelona, al passeig Garcia Faria i es donarà per tancada aquesta primera edició del Circuit 3×3 FCBQ. La classificació final del Circuit la podeu consultar a: rànking final

Tots els resultats del 3×3 Sitges a:
sitges.3x3basquetcatala.cat