El Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va fer parada a Igualada, el passat dissabte 16 de juny, amb una gran rebuda.

Fins a 130 equips van participar en el 3×3 d’Igualada celebrat el passat dissabte 16 de juny a la plaça de Cal Font, al bell mig de la ciutat d’Igualada. El torneig s’estrenava enguany com a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ, i ho feia amb un total de 16 pistes exteriors que van reunir més de 500 participants.

Aquesta sisena prova oficial del Circuit va ser possible gràcies a l’organització del CB Igualada i la Federació Catalana de Basquetbol, juntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament d’Igualada, i el suport de totes les empreses amigues en aquest gran dia de bàsquet 3×3.

CLASSIFICACIÓ FINAL
3×3 Igualada

Sènior Masculí
1r SERCOTEL HOTELS
2n HELADO OSCURO

Sènior Femení
1r FALSAS
2n Xiuxiuejar

Sènior Amateur Masculí
1r The unnamed
2n Mossa, tinc terres

Sènior Amateur Mixt
1r Dos xupitos i un cubata
2n som-hi!

Júnior Masculí
1r Faliou
2n D(R)UNK THE BALL

Júnior Femení
1r Mascoteca
2n The Heat

Cadet Masculí – Mixt
1r WITNESS
2n Nottingam Prisa

Cadet Femení
1r Pivones
2n frenaybache

Infantil Masculí
1r NBA Masters
2n IM 3×3 Academy Torelló 1

Infantil Femení
1r B&M
2n Living la Vida Loka

Mini Masculí
1r MM 3×3 Academy Torelló5 5
2n Pimba Pimba

Mini Femení
1r HIGH LEVEL
2n MF 3×3 Academy Torelló 4

Pre-Mini Masculí – Mixt
1r Els Curry’s
2n Els llampecs

Pre-Mini Femení
1r CLAPING
2n M.l.C

La següent aturada del Circuit 3×3 FCBQ serà la del proper dissabte 30 de juny a Tarragona amb la disputa de la setena prova oficial de la competició i ho farà en totes les categories. Pel que fa a la propera cita televisada del Circuit, aquesta serà el dissabte 7 de juliol a Mataró; mentre que Sitges acollirà la tongada prevista per dissabte 11 d’agost; i el dissabte 25 agost serà la data de la gran final, que tindrà lloc a Barcelona.

Els combinats guanyadors de cadascun dels torneigs i de les categories participants accedeixen directament a la gran Final del Circuit 3×3 FCBQ de Barcelona, prevista pel proper 25 d’agost de 2018.

Tots els resultats del 3×3 Igualada a:

igualada.3x3basquetcatala.cat

Igualada / Circuit 3x3 FCBQ 2018