La tercera prova del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va fer parada a Caldes de Malavella, diumenge 18 de març, amb una gran participació.

Tota la informació del 3×3 Caldes a caldesmalavella.3x3basquetcatala.cat

El 3×3 de Caldes de Malavella va tornar a registrar unes xifres espectaculars de participants: 133 equips i 530 jugadors que van jugar prop més de 240 partits. Així mateix i amb més de 2.000 visitants la matinal de diumenge, la 12a edició del 3×3 Caldes va suposar un nou èxit organitzatiu gràcies a la tasca del CE Caldes de Malavella amb més de 130 voluntaris, la col·laboració de l’Ajuntament de Caldes, patrocinadors i col·laboradors.

El torneig, que enguany s’estrenava com a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ, va comptar amb la presència de 530 participants d’arreu de Catalunya a les 13 pistes de joc habilitades per aquest 3×3 a la Zona Esportiva Municipal de Caldes de Malavella. Qui tampoc es va perdre la  cita va ser l’ex jugador professional Audie Norris.

Els combinats guanyadors de cadascun dels torneigs i de les categories participants accediran directament a la gran Final del Circuit 3×3 FCBQ de Barcelona, prevista pel proper 25 d’agost de 2018. Cal recordar que els conjunts participants reben punts que sumen per la classificació final. Cada equip pot participar en tantes seus com vulgui, fet que incrementarà les opcions a prendre part a la Gran Final.

El Circuit tornarà el proper dissabte 24 de març a Girona (Fontajau) en les categories Mini, Pre-Infantil, Infantil i Cadet; mentre que Badalona serà la 4a parada oficial de la competició i ho farà en totes les categories el diumenge 3 de juny.

CLASSIFICACIÓ FINAL
3×3 Caldes

Sènior Masculí
1r – Sercotel Hotels
2n – The Apple 3×3

Sènior Femení
1r – úlTEAMesAndorra
2n – Els Bombonets

Junior Masculí
1r – PANATHIMANKoS
2n – Banega c queda

Junior Femení
1r – Esplugues
2n – ESTUPENDASTÍC

Cadet (Mixt)
1r – Pargueles
2n – Pistes

Infantil Masculí
1r – Mataró Heat
2n – Pawn team

Infantil Femení
1r – Les Vidrerenques
2n – WiFi gratis

Mini Masculí
1r – The Shooters
2n – 3×3 Academy Torelló 4

Mini Femení
1r – 3×3 Academy Torelló 5
2n – NAIM basket

Pre-Mini (Mixt)
1r – Saltons
2n – PATATES AMB KETCHUP

 

Tots els resultats del 3×3 Caldes a
caldesmalavella.3x3basquetcatala.cat

 

Caldes / Circuit 3x3 FCBQ 2018