Girona Fontajau va ser l’escenari, dissabte passat 24 de març, aquesta nova parada del Circuit en les categories Mini, Pre-Infantil, Infantil i Cadet.

Tota la informació del 3×3 Girona a gironart.3x3basquetcatala.cat

El Pavelló Municipal Girona Fontajau i les 6 pistes que es van habilitar en el seu interior van acollir la seixantena d’equips inscrits i els més de 250 jugadors i jugadores que van participar a la represa d’aquest 3×3 Girona amb prop de 130 partits.

En aquesta ocasió, el torneig estava obert en les categories Mini, Pre-Infantil, Infantil i Cadet, tant femení com masculí; tot emmarcant-se també dins els actes de Girona com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2018. Així mateix, els combinats guanyadors de les diferents categories accediran directament a la gran Final del Circuit 3×3 FCBQ de Barcelona prevista pel proper 25 d’agost de 2018.

El Circuit 3×3 FCBQ tornarà diumenge 3 de juny i ho farà a Badalona, 4a parada oficial de la competició en totes les categories.

CLASSIFICACIÓ FINAL
3×3 Girona


Cadet Masculí
1r – ELS APLATANATS
2n – GIRIBRO

Cadet Femení
1r – Kinder Bueno
2n – BLUE SOULS

Infantil Masculí
1r – Marco Polo
2n – ORGULL PAGES

Infantil Femení
1r – CB L’ESCALA
2n – Queen Team

Pre-Infantil Masculí
1r – DRACS
2n – BOYS TEAM

Mini Masculí
1r – WHITESTARS
2n – ELS CARTOIXOS

Mini Femení
1r – CHARLOTTE HORNETS
2n – CB FONTAJAU

Pel que fa a aquest torneig però en categoria Sènior i Júnior, es va disputar el passat dissabte 27 de gener amb la participació d’una quarantena d’equips. Trobareu més informació d’aquell torneig clickant aquí.

FOTOGRAFIES 3×3 Girona:
Mini, Pre-Infantil, Infantil i Cadet

Girona 2 / Circuit 3x3 FCBQ 2018