El Circuit 3×3 FCBQ farà parada aquest mes de juny a Badalona (diumenge 3), El Masnou (dissabte 9), Igualada (dissabte 16) i Tarragona (dissabte 30).

El mes de juny ha arrencat amb Badalona agafant el relleu del Circuit 3×3 FCBQ després de les tres parades anteriors a les ciutats de Caldes de Malavella, Girona i Lleida.

El Circuit 3×3 FCBQ també visitarà fins a tres ciutats catalanes més. La cinquena prova es disputarà dissabte 9 de juny a El Masnou en totes les categories i de la mà de El Masnou Basquetbol; mentre que Igualada serà la sisena seu del circuit el dissabte 16 de juny amb el CB Igualada; tots tres amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquest mes de 3×3 a dojo es tancarà a Tarragona, setena prova, el dissabte 30 de juny.

– INSCRIPCIONS TANCADES El Masnou (dissabte 9 de juny)

– INSCRIPCIONS Igualada (dissabte 16 de juny)

– INSCRIPCIONS Tarragona (dissabte 30 de juny)

El Circuit 3×3 FCBQ és un nou projecte, obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que arrenca amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. En la seva primera edició, el circuit compta amb un total de 10 seus.

Les categories de les diferents proves d’aquest Circuit 3×3 FCBQ són les de Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, tant en masculí com en femení. Cada categoria compta amb un equip guanyador, que jugarà la final del Circuit del proper 25 d’agost del 2018. En categoria Sènior masculina, l’equip que presenti el millor rànquing global després de la disputa de les 10 proves accedirà al Challenger de Berlín (finals d’agost de 2018), classificatori pel World Tour FIBA. A les categories Júnior i Sènior, el rànquing serà puntuable pel Circuit FIBA 3×3.

Tota la informació del Circuit 3×3 FCBQ a 3×3.basquetcatala.cat