La Xarxa també aposta pel 3×3 i aquest mes de juny, juliol i agost emetrà en directe quatre proves del circuit oficial de 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol.

Dins els acords de col·laboració entre la Xarxa Audiovisual Local i la Federació Catalana de Basquetbol, i amb l’objectiu de donar difusió de les diferents activitats del Bàsquet Català, La Xarxa també apostarà enguany per quartre proves del Circuit 3×3 FCBQ: el nou projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat impulsat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que té com a objectiu potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

La nova aposta basquetbolística al món local per part de La Xarxa arrencarà aquest proper diumenge 3 de juny amb la retransmissió televisiva des de la plaça de la Plana de Badalona de la quarta prova oficial del Circuit 3×3 FCBQ. De 18h a 20h, els televidents podran seguir en directe les finals sèniors i júniors tant masculines com femenines.

La següent cita televisada del Circuit serà dissabte 7 de juliol a Mataró (de 18h a 20h amb la retransmissió de les finals masculines i femenines de categoria sènior i júnior); mentre que Sitges acollirà la cita prevista pel cap de setmana de l’11 i 12 d’agost; i el dissabte 25 agost serà la data de la gran final, que tindrà lloc a Barcelona. El narrador de les retransmissions serà l’habitual de ‘Bàsquet en joc’, Xavi Ballesteros (Televisió Badalona).

El Circuit 3×3 FCBQ es podrà seguir a La Xarxa a través de les televisions locals i a laxarxa.com.