La quarta prova del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va fer parada a Badalona, diumenge 3 de juny, amb una destacada assistència.

El Torneig de 3×3 del Círcol Catòlic Badalona va cremar de nou altes xifres de participació tot guadint d’una jornada de gran assistència amb 97 equips i gairebé 415 jugadors que van jugar prop més de 300 partits. Un nou èxit a nivell organitzatiu gràcies a la tasca del Círcol Catòlic Badalona.

El Pavelló de La Plana de Badalona i les pistes exteriors habilitades per l’esdeveniment a la plaça de La Plana, les pistes del Pavelló de Sant Josep i les del Pavelló Ausiàs March van ser els escenaris, aquest passat diumenge 3 de juny, de la 4a aturada del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

El torneig, que enguany s’estrenava com a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ, va comptar amb la presència de Joan Fa, president de l’FCBQ; juntament amb Jordi Torrents, Assessor de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona; així com de la vicepresidenta de l’FCBQ, Maria Lluís Gol i el directiu de l’àrea de Promoció de l’FCBQ, Josep Maria Rofes.

La cita de Badalona, la quarta de la temporada, va comportar l’aposta de La Xarxa pel Circuit 3×3 FCBQ, televisant en directe les finals de categoria Júnior i Sènior dins els acords de col·laboració entre la Xarxa Audiovisual Local i la Federació Catalana de Basquetbol, amb l’objectiu de donar difusió de les diferents activitats del Bàsquet Català.

CLASSIFICACIÓ FINAL
3×3 Badalona

Sènior Masculí
1r Lluç Team
2n Sercotel Hotels

Sènior Femení
1r FEB
2n Upper Class Segle XXI

Júnior Masculí
1r Cherokers
2n Utah Jazz

Júnior Femení
1r Esplugues
2n 3×3 Nou

Cadet Masculí
1r KLK PASA
2n Horns System

Cadet Femení
1r Big4
2n 3×3 Academy Torelló 6

Infantil Masculí
1r Los UBSA
2n NBA MAsters

Infantil Femení
1r The Thunders
2n 3×3 Academy Torelló 7

Mini Masculí
1r Lau Basketball
2n A3R BASKET TEAM

Mini Femení
1r Dimonietes
2n FEMBSQT

La següent aturada del Circuit 3×3 FCBQ serà la del proper dissabte 9 de juny a El Masnou amb la disputa de la cinquena prova oficial de la competició i ho farà en totes les categories. Pel que fa a la propera cita televisada del Circuit, aquesta serà el dissabte 7 de juliol a Mataró; mentre que Sitges acollirà la cita prevista per dissabte 11 d’agost; i el dissabte 25 agost serà la data de la gran final, que tindrà lloc a Barcelona. El narrador de les retransmissions serà l’habitual de ‘Bàsquet en joc’, Xavi Ballesteros (Televisió Badalona).

Els combinats guanyadors de cadascun dels torneigs i de les categories participants accedeixen directament a la gran Final del Circuit 3×3 FCBQ de Barcelona, prevista pel proper 25 d’agost de 2018.

Tots els resultats del 3×3 Badalona a
badalonacc.3x3basquetcatala.cat

Badalona / Circuit 3x3 FCBQ 2018