Bona rebuda de la cinquena prova del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que va fer parada a El Masnou el passat dissabte 9 de juny.

La 23a edició del 3×3 Masnou 2018 va reunir una setantena d’equips i un total de 280 jugadors i jugadores. El torneig, que enguany s’estrenava com a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ, va ser possible gràcies a l’organització de El Masnou Basquetbol i la Federació Catalana de Basquetbol juntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament del Masnou.

Les pistes exteriors habilitades per l’esdeveniment als jardins dels Països Catalans de El Masnou van ser els escenaris, durant el matí d’aquest passat dissabte 9 de juny, de la 5a prova oficial del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Aquesta 5a aturada del Circuit 3×3 FCBQ va comptar amb la presència de Jordi Torrents, Assessor de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona; juntament amb Joaquim Fàbregas, regidor d’Esports de l’Ajuntament del Masnou, i Josep Hinojosa, President d’El Masnou Basquetbol.

CLASSIFICACIÓ FINAL
3×3 Masnou

Sènior Masculí
1r Sercotel Hotels
2n Chicago me limpio

Sènior Femení
1r BARlors
2n Old School Musical

Júnior Masculí
1r Skyhook hueso
2n CSKA Sabadell

Cadet Masculí
1r Hot dicks
2n Los Chavales

Infantil Masculí
1r Jelly Fam
2n Paella Salada

Infantil Femení
1r Small Ball
2n Dribbling

Mini Masculí
1r The Shooters
2n Pimba Pimba

Veterans
1r FortaSex
2n Ex-penyeros

La següent aturada del Circuit 3×3 FCBQ serà la del proper dissabte 16 de juny a Igualada amb la disputa de la sisena prova oficial de la competició i ho farà en totes les categories. Pel que fa a la propera cita televisada del Circuit, aquesta serà el dissabte 7 de juliol a Mataró; mentre que Sitges acollirà la tongada prevista per dissabte 11 d’agost; i el dissabte 25 agost serà la data de la gran final, que tindrà lloc a Barcelona. El narrador de les retransmissions serà l’habitual de ‘Bàsquet en joc’, Xavi Ballesteros (Televisió Badalona).

Els combinats guanyadors de cadascun dels torneigs i de les categories participants accedeixen directament a la gran Final del Circuit 3×3 FCBQ de Barcelona, prevista pel proper 25 d’agost de 2018.

Tots els resultats del 3×3 Masnou a
elmasnou.3x3basquetcatala.cat

El Masnou / Circuit 3x3 FCBQ 2018