La sisena prova del Circuit 3×3 FCBQ reunirà, dissabte 16 de juny a Igualada, més de 500 participants.

El 3×3 d’Igualada arriba aquest pròxim dissabte 16 de juny al bell mig de la ciutat, a la plaça de Cal Font de la localitat de l’Anoia i enguany s’estrenarà com a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ. Aquesta serà la sisena parada oficial del Circuit, i ho farà a les 16 pistes exteriors habilitades per l’esdeveniment que comptaran amb una participació molt destacada, superant la xifra dels 500 participants, que composaran els 130 equips protagonistes.

El 3×3 d’Igualada, que serà possible gràcies a l’organització del CB Igualada i la Federació Catalana de Basquetbol juntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, serà puntuable tant pel Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) com pel Circuit FIBA 3×3 en categories Júnior i Sènior, i els guanyadors/es de cada categoria (Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior) jugaran la gran final del Circuit 3×3 FCBQ prevista pel 25 d’agost a Barcelona.

Trobareu més informació del torneig al web igualada.3x3basquetcatala.cat

Després d’Igualada, Tarragona (30 de juny) i Mataró (7 de juliol) agafaran el relleu d’aquest Circuit 3×3 FCBQ amb la disputa de noves proves que tornaran a atorgar presència completa a totes les categories. Les inscripcions per aquestes properes cites del Circuit ja estan obertes al web oficial del Circuit.

Així mateix, el Circuit com tota la competició del 3×3 d’Igualada es podrà seguir en directe a través de l’aplicació oficial del Circuit 3×3 FCBQ per a dispositius mòbils i que ja es pot descarregar: