L’Eusebi Millán va acollir, dissabte 7 de juliol, aquest 3×3 Ciutat de Mataró amb un total de 144 equips i amb la presència de La Xarxa.

Més de 140 equips van participar en el 3×3 Ciutat de Mataró celebrat el passat dissabte 7 de juliol a les pistes interiors i exteriors del Pavelló Eusebi Millan de Mataró. El torneig s’estrenava enguany com a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ i ho feia amb un total de 12 pistes que van reunir prop de 600 participants. El 3×3 Ciutat de Mataró va rebre la visita també de Joan Fa, president de l’FCBQ; juntament amb Daniel Laga, Coordinador Esports de la Diputació de Barcelona; així com de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Marisa Merchán.

Aquesta vuitena prova oficial del Circuit va ser possible gràcies a l’organització de l’AE Boet Mataró i la Federació Catalana de Basquetbol, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la presència de les càmeres de La Xarxa, que a través de les televisions locals i a laxarxa.com, van retransmetre en directe les finals femenines i masculines de les categories júnior i sènior (click aquí per reviure les finals per La Xarxa TV).

CLASSIFICACIÓ FINAL
3×3 Ciutat de Mataró

Sènior Masculí
1r EMPERATRIZ
2n FLOPPERTROTTERS

Sènior Femení
1r CITYTEAM
2n BAT BI HIRU

 Júnior Masculí
1r SERRUCHO AMOLAO
2n DAGA

Júnior Femení
1r SOGTULAPDT
2n REMEMBER

Cadet Masculí
1r ESTRELLA COPA
2n LOS JACINTOS

Cadet Femení
1r GLOBERTORPES
2n SENYORITAS STRECH

Infantil Masculí
1r MATARÓ HEAT
2n HUGANDIPOL

Infantil Femení
1r PA MALA YO
2n PARAKAMA

Mini Masculí
1r STREETBASKET
2n FORTNITENERS

Mini Femení
1r MAPILLA
2n JANPA

Pre-Mini Masculí
1r FIREBALL
2n VALLDEMACHOTES

Pre-Mini Femení
1r MAGIC GIRLS
2n LES 3 BESSONES

La següent aturada del Circuit 3×3 FCBQ serà la del proper dissabte 21 de juliol a Torelló, ho farà en totes les categories i les inscripcions encara estan obertes a 3×3.basquetcatala.cat. Després de Torelló, el Circuit farà la seva darrera parada a Sitges el cap de setmana del dissabte 11 i diumenge 12 d’agost i en la que s’acabarà de definir tots els equips finalistes de la gran final de Barcelona.

Els combinats guanyadors de cadascun dels torneigs i de les categories participants accedeixen directament a la gran Final del Circuit 3×3 FCBQ de Barcelona, prevista pel proper 25 d’agost de 2018.

Tots els resultats del 3×3 Ciutat de Mataró a:

mataro.3x3basquetcatala.cat