Espectacular 9a prova del Circuit 3×3 FCBQ a Torelló

La Plaça Vella i la Zona Esportiva de Torelló van acollir, dissabte 21 de juliol, una nova prova oficial del Circuit 3×3 amb un gran nivell de competició i diversió.

Gairebé 80 equips van participar en el 3×3 Torelló celebrat el passat dissabte 21 de juliol a la Zona Esportiva i a la Plaça Vella de Torelló, espectacular escenari on es van jugar totes les finals a la seva pista central. El torneig s’estrenava enguany com a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ i ho feia amb un total de 10 pistes que van reunir més de 300 participants. El 3×3 Torelló va comptar amb la presència de Santi Vivet, Alcalde de Torelló; així com també de Toti Mumbrú, gerent de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ); Jordi Cavero, Gerent d’Esports de la Diputació de Barcelona; i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Torelló, Concepció Villena.

Torelló / Circuit 3x3 FCBQ 2018

Aquesta novena prova oficial del Circuit va ser possible gràcies a l’organització del CB Torelló i la Federació Catalana de Basquetbol, i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

CLASSIFICACIÓ FINAL
3×3 Torelló

Sènior Masculí
1r NO SPAIN NO GAME
2n $$$

Sènior Femení
1r FESTIVAL
2n POU 3.0

Júnior Masculí
1r 3X3 ACADEMY TORELLÓ 8
2n CSKA SABADELL

Júnior Femení
1r LINU

Cadet Masculí
1r CHICAGOSIEMPREMEO
2n JUMPING JACKS

Cadet Femení
1r 3X3 ACADEMY TORELLÓ 6
2n TORELLÓ 00

Infantil Masculí
1r LOS MANZANILLAS JR.
2n HUGANDIPOL

Infantil Femení
1r SUSHI CREMAT
2n ACADEMY TORELLÓ 7

Mini Masculí
1r LAU BASKETBALL
2n CSKA LA ROPA

Mini Femení
1r TORELLÓ ACADEMY 4
2n HIGH LEVEL

Pre-Mini Masculí
1r ELS MVP
2n PESCALLUNES

Pre-Mini Femení
1r TORECRACKS
2n C.J.C

La següent i darrera aturada del Circuit 3×3 FCBQ serà la del cap de setmana de l’11 i 12 d’agost a Sitges, ho farà en totes les categories i les inscripcions encara estan obertes a 3×3.basquetcatala.catSitges serà la darrera prova d’aquest Circuit 3×3 i en la que s’acabarà de definir tots els equips finalistes de la gran final de Barcelona.

Els combinats guanyadors de cadascun dels torneigs i de les categories participants accedeixen directament a la gran Final del Circuit 3×3 FCBQ de Barcelona, prevista pel proper 25 d’agost de 2018.

Tots els resultats del 3×3 Torelló a:
torello.3x3basquetcatala.cat