La novena prova del Circuit 3×3 FCBQ reunirà, dissabte 21 de juliol a Torelló, més de 300 participants.

La ciutat de Torelló acollirà, aquest proper dissabte 21 de juliol, un 3×3 Torelló que enguany s’estrenarà com a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ tot coincidint també amb la Festa Major de Torelló 2018. Serà la novena parada oficial del Circuit i ho farà a les 12 pistes habilitades per l’esdeveniment a la Zona Esportiva de la ciutat així com a la Plaça Vella de Torelló. El 3×3 Torelló comptarà amb 300 participants i 75 equips en una nova prova en la que tampoc faltaran jugadors i jugadores com Nacho MartínPep Ortega o Claudia Brunet entre molts altres.

El 3×3 Torelló serà possible gràcies a l’organització del CB Torelló i la Federació Catalana de Basquetbol juntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Torelló, serà puntuable tant pel Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) com pel Circuit FIBA 3×3 en categories Júnior i Sènior, i els guanyadors/es de cada categoria (Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior) jugaran la gran final del Circuit 3×3 FCBQ prevista pel 25 d’agost a Barcelona. Així mateix i en el marc del torneig, els participants podran gaudir dels infables que s’habilitaran a la Zona Esportiva així com accedir a la piscina municipal.

Trobareu més informació del torneig al web torello.3x3basquetcatala.cat

Després de Torelló, la ciutat que agafarà el relleu d’aquest Circuit 3×3 FCBQ serà Sitges, desena i darrera seu del circuit prevista pel cap de setmana del dissabte 11 i diumenge 12 d’agost amb l’organització del CB Sitges i la col·laboració i suport de la Diputació de Barcelona. Les inscripcions per aquesta última prova oficial del Circuit encara estan obertes clickant aquí.

Així mateix, el Circuit com tota la competició del 3×3 de Torelló es podrà seguir en directe a través de l’aplicació oficial del Circuit 3×3 FCBQ per a dispositius mòbils i que ja es pot descarregar: