580 participants de 144 equips participaran, dissabte 7 de juliol, en la 8a prova del Circuit que comptarà també amb la presència de les càmeres de La Xarxa.

El 3×3 Ciutat de Mataró arriba aquest proper dissabte 7 de juliol a l’Eusebi Millán de Mataró i enguany s’estrenarà com a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ. Aquesta serà la vuitena parada oficial del Circuit de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), i ho farà a les 12 pistes exteriors habilitades per l’esdeveniment a l’interior i exterior del Pavelló Eusebi Millán que comptaran amb una participació molt destacada arribant a la xifra dels 576 participants que composaran els més de 144 equips protagonistes.

Aquest 3×3 Ciutat de Mataró serà possible gràcies a l’organització de l’AE Boet Mataró i la Federació Catalana de Basquetbol juntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, serà puntuable tant pel Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) com pel Circuit FIBA 3×3 en categories Júnior i Sènior, i els guanyadors/es de cada categoria (Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior) jugaran la gran final del Circuit 3×3 FCBQ prevista pel 25 d’agost a Barcelona.

Trobareu més informació del torneig al web mataro.3x3basquetcatala.cat

Després de MataróTorelló (21 de juliol) i Sitges (11 i 12 d’agost) agafaran el relleu d’aquest Circuit 3×3 FCBQ amb la disputa de les darreres proves obertes a totes les categories. Les inscripcions per aquestes properes cites del Circuit ja estan obertes al web oficial del Circuit.

La Xarxa

La vuitena prova del Circuit també s’emetrà en directe per La Xarxa dins els acords de col·laboració entre la Xarxa Audiovisual Local i la Federació Catalana de Basquetbol. La segona retransmissió televisiva de la nova aposta basquetbolística al món local per part de La Xarxa, es farà des de Mataró emetent en directe a través de les televisions locals i a laxarxa.com, de les 18h a les 20h, les finals femenines i masculines de les categories júnior i sènior.

APP oficial

Així mateix, el Circuit com tota la competició del 3×3 Ciutat de Mataró es podrà seguir en directe a través de l’aplicació oficial del Circuit 3×3 FCBQ per a dispositius mòbils i que ja es pot descarregar: