Tarragona va acollir la 7a prova oficial del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) el passat dissabte 30 de juny.

Més d’una seixantena d’equips van participar en el 3×3 Tarragona celebrat el passat dissabte 30 de juny a l’Escola Sant Pau Apòstol de Tarragona. El torneig s’estrenava enguany com a parada oficial del Circuit 3×3 FCBQ, i ho feia amb un total de 9 pistes exteriors que van reunir prop de 300 participants.

Aquesta setena prova oficial del Circuit va ser possible gràcies a l’organització del ADT Torreforta i la Federació Catalana de Basquetbol.

CLASSIFICACIÓ FINAL
3×3 Tarragona

Sènior Masculí
1r SERCOTEL HOTELS
2n 3×3 NO LIMIT CLUB

Sènior Femení
1r Y LA PIVOT PA CUANDO?
2n ARTIFICIERAS

 Júnior Masculí
1r LET’S GET READY TO RUMBLE
2n SHCHASNOVICH

Cadet Masculí
1r ELS MENDAS
2n DREAM TEAM

Cadet Femení
1r WASP SQUAD

Infantil Masculí
1r NBA Masters
2n CB SALOU

Mini Masculí
1r BIG FOUR
2n THE SHOOTERS

Mini Femení
1r JUGONAS AL ATAQUE

La següent aturada del Circuit 3×3 FCBQ serà la del proper dissabte 7 de juliol a Mataró, ho farà en totes les categories i les finals Júnior i Sènior seran televisades en directe per La Xarxa. Després de Mataró, el Circuit farà parada a Torelló (21 de juliol) i Sitges acollirà la prova prevista pel cap de setmana del dissabte 11 i diumenge 12 d’agost. Dissabte 25 d’agost serà la data de la gran final, que tindrà lloc a Barcelona.

Els combinats guanyadors de cadascun dels torneigs i de les categories participants accedeixen directament a la gran Final del Circuit 3×3 FCBQ de Barcelona, prevista pel proper 25 d’agost de 2018.

Tots els resultats del 3×3 Tarragona a:

tarragona.3x3basquetcatala.cat