El Pavelló Municipal Sebastià Homs de Viladecavalls va acollir una espectacular tercera prova oficial de la 2a edició del Circuit 3×3 FCBQ.

Prop de 300 jugadors van participar en la tercera aturada oficial del Circuit 3×3 FCBQ a Viladecavalls, que va tenir lloc aquest passat dissabte 8 de desembre. El Pavelló Municipal Sebastià Homs de Viladecavalls, una de les noves seus que complementen aquesta segona edició, va ser l’escenari d’una esplèndida parada que va tenir un total de 70 equips que van omplir les 6 pistes habilitades per un exitós esdeveniment amb protagonisme per a totes les categories.

Viladecavalls / Circuit 3x3 FCBQ
Aquesta tercera prova del Circuit 3×3 FCBQ va ser possible gràcies a l’organització del CB Rosella i de l’Ajuntament de Viladecavalls juntament amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

El torneig va comptar amb la presència del Coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, Sr. Dani Laga; així com també del Sr. Lluís Vergés, directiu de l’FCBQ; i de la Sra. Cesca Berenguer, Alcaldessa de Viladecavalls.

En aquesta cita celebrada a la localitat del Vallès Occidental no hi van faltar les càmeres de LA XARXA, que van emetre en directe les finals, tant femenines com masculines, de les categories júnior i sènior, dins els acords de col·laboració entre la Xarxa Audiovisual Local i la Federació Catalana de Basquetbol.

CLASSIFICACIÓ FINAL

Sènior Masculí
1r – Tripl3Shot
2n – 23 Basketball Team

Sènior Femení
1r – Cacahuets
2n -Subvintiú amb accent

Junior Masculí
1r – 3X3 Snakes
2n – BlackandWhite Salou

Junior Femení
1r – Las Leonas
2n – The thunders

Cadet Masculí
1r – Dallas Gracias
2n – DAJA

Cadet Femení
1r – 3X3 Sin Nombre
2n – Golden Warriors Girls

Infantil Masculí
1r – LAU Basketball
2n – Hortnite

Infantil Femení
1r – Barneras
2n – SomBarna

Mini Masculí
1r – Los Tirillas
2n – CB Mola mogollón

Mini Femení
1r – TLas del último punto
2n – LAM

Pre-Mini (Masculí)
1r – Eco-friendly Team
2n – Rosella Warriors